Nyt voikin taas miettiä et miksi? Oi miksi? Miksi pitikään mennä ja tehdä ja julkaista tuollainen piirrustus... No väsyneenä ihminen tekee kaikenlaista, se on huomattu jo aikaisemminkin. Eikä sille oikeen mahda mitään. Vähän kyllä kaduttaa tuon edellisen merkinnän julkaisu, mutta tehty mikä tehty, ei sitä enää jaksa poiskaan laittaa. Koska suurinosa se on jo nähnytkin...

Eilen oli todella tylsä työyö, oli erittäin hiljaista =( Josko tänään olisi vähän enemmän ihmisiä liikkeellä ja saisi jonkun verran tippiäkin, niin jaksaisi paremmin kuunnella ihanien kännisten jorinaa =D Yö työssä on kyllä tämä huono puoli, että heräämiset tapahtuvat vasta puolenpäivän aikoihin, tai vähän jälkeen. Mutta sittne taas on todella kiva lähteä itse viihteelle. (Jos joskus on vapaata??) Kun jaksaa viilettää aamuunasti, ilman pienintäkään väsymystä. =)

Roskaruoan syönti on kyllä lisääntynyt tässä samalla, koska usein tulee mentyä töiden jälkeen syömään johonkin grillille tai 24-huoltsikalle jokin hamppari ateria tai paniini. Koska aamulla kun saapuu kotiin ei tee mieli alkaa valmistamaan mitään kotiruokaa, kuten jauhelihakeiton vääntäminen aamu kuudelta, ei tunnu mielestäni kauhean innostavalta.

Ollaan yöt töissä, syödään roskaruokaa, lihotaan paljon ja nukutaan pitkään.

Peiton alta terveisin juuri herännyt ZebeZuzi