Joku sitten eilen taas sekosi näemmä. Karseita tuollaiset tapahtumat, mutta niitä ei saa jäädä liikaa miettimään. Onneksi ovat kuitenkin aina yksittäisiä tapauksia, mutta osaanotot kaikille joita asia on koskettanut.

Mulla on menny unirytmit taas vaihteeksi ihan sekaisin, taino jäänyt viikonlopun unirytmi päälle, kun ei ole tällä viikolla arkipäivinä päivätöitä. Toissapäivänä tuli valvottua kuuteen asti aamulla, ja viimeyönäkin meni noin kahteen asti kunnes olen nukahtanut kannettava sylissä ja elokuvanpyöriessä telkkarissa. Tuli katsottua Tummien perhosten koti ja 8 päivää ensi-iltaan. Molemmat olivat hyviä, tummien perhosten koti kosketti kyllä aika tavalla, on tehty erittäin hyvin mielestäni ja aiheutti muutaman kerran roskan menemisen silmään.

Onneksi on todella hyvii ja tärkeit työkavereit yökerhos, jotka pitää unirytmin sentään jotenkin kasassa soittelemalla aamuisin kymmeneltä herätyksen. Tänään vaan oisi voinut nukkua kyllä pitempään, niin ei tarvitsisi nukkua päikkäreitä, koska vasta puolenyön aikaan pitäs mennä  töihin, ni vääsyy liikaa jos siihen asti vaan makoilee sohvalla kannettava sylissä.

Tätä menoa tämä kannettava ei kyllä varmaan kestä kauaa, koska on 24/7 päällä, tietysti tuhlaan aina akun loppuun ja juuri ennenkuin loppuu kytken lataukseen, jottei akkumenisi heti rikki, pitäen kokoajan latauksessa. Tai tiedä sitten meneekö nämä uudet akut siitäkään sitten nykyään rikki?

Rakkain terveisin ZebeZuzi

Ps. Tuli muuten sitten yksi työkaverikin koukutettua blogeihin ja se kyllä kirjoittaa erittäin hyvin asioistaan <3 Toivottavasti jaksaa vaan kirjoittaa aina silloin tällöin uutta tekstiä, jotta saa purettua ajatuksiaan =}