Juuh onhan se kiva välillä päästä työpäivänä lähtemään aikasemmin, jotta saa itsekkin joskus ottaa kuppia hyvässä yökerhossa. Mutta ehkä se että viimeiset kolmetyövuoroa ovat olleet pituudeltaan erittäin lyhyitä ja rahaa mennyt enemmän juomiseen kuin mitä palkkaa tullut, alkaa olemaan vähän liikaa...

No nyt skarppaan ja en otakkaan sitten vähään aikaan, paitsi 18. päivä, mutta se onkin sitten jo ihan eri juttu, koska ei ole töitä silloin Kieli ulkona Mutta tulee kyllä oltua työkavereiden seurassa... Vaikka kyllä sitä tulee melkein aina muulloinkin oltua, koska ihmiset eivät tykkää juoda sunnuntaina, taikka maanantaina. Tai ylipäätänsä pitäisivät hyvänä ideana torstai yönä joskus kolmen paikkeilla saatua ideaa lähteä kahville.

No siis sitten ei auta ollakkun työkavereiden kanssa, tai etsiä muita kavereita jotka harrastavat yö ja viikonloppu töitä.

Niin ja siis uudestaan tuohon krapulaan, periaatteessa ei ole edes kauhean kauheaa oloa, ainakaan nytkun ei liiku Silmänisku Mutta kohta voisi alkaa valmistamaan katkarapupastaa, jotta saa viimeisetkin rkapula höyryt pois.