Tässä nyt istuskellaan linja-autossa ja tartutellaan kanssamatkustajia tähän kivaan flunssaan.. Ja tarkoitus siis on mennä viemään näitä porilaisia viiruksia vähä pk-seudulle... ;) Olen kyllä nyt vasta ihan alkumatkassa, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa...


Kehä-III vääräpuoli on siis niiden mielestä se ainoa ja yksi oikea puoli, joka on paljon pienempi alue, kuin tämä minun tarkoittamani oikea puoli, eli siis menen sinne väärälle puolelle käymään... Lähden kyllä aika nopeasti pois sieltä, koska tarkoitus ei ole jäädä kökkimään, espoon puolelle (eikä vantaan saati helsinkin) Vaan kauniiseen ja maalais idylliseen mitä mainioimpaan kuntaan, joka siis on Nurmijärvi... Oke Täytyy myöntää Pori on paljon kivempi paikka :)


Saatan kylläkin käydä viellä myöhemmin sairasteluni aikana helsinkissä moikkaamassa yhtä ihastuttavaa ihmistä, mutta se on sellainen juttu, johon ei oikeen voi luottaa, koska tämä on jo sitten vissiin 101 kerta kun sanon näkeväni sen... Mutta kyllä sen ajattelin viellä oikeastikkin nähdä joskus :)


Mutta tähän tällä erää päättyy tämä teksti, matkalla saattaa viellä tulla lisä tietoa matkan etenemisestä ;)

Terveisin ZebeZuzi ala Sininen NallekarkkimiÄs