Nonni avustakaas nyt vähä, mun molemmista liittymistä on loppunu puheaika :( ja nyt pitäis yrittää sit sinnitellä jotenkin... ja ku viestikunkku palvelustakin loppu ilmaset viestit prkl... Eli liittykää viestikunkkuun www.viestikunkku.fi/register.php?ref=16955 Jotta saan muutaman ilmasen viestin lisää, jotta pystyn olla ihmisiin yhteydessä edes jollakin tavalla... ;)


Täytyy sanoo samal, ettei vois olla mukavampaa pitkäst aikaa viettää vapaapäivää =) Vaikkei mitää saakkaan aikaseks, muutaku maattuu sohval telkkarii katsoen ja koneella näpytellen, mutta silti VAPAA =)

Kai tässä pitäis kyl vähä siivoilla ja sillee, mut ei inspaa :P Mut eihän sitä muutenkaan pyhäpäivänä saa siivota ;) Josko sit huomenna... tai sit ei ku alkaa taas työviikko, mut täl kertaa ihan helppo ja lyhyt. Eli olen vaan ti-pe päivätöis ja ainoastaan la yön töis =) No ehkäkyl pe yöki saattaa tulla viel, mut eipähän ole ainakaan putkivuoroja tiedossa yhtään. :) Kohta tuleekin sit vappu ja ihana ja odotettu terassikausi alkaa! Vapaat kylläkin jää sit vähemmälle, mutta se on sit ihan sama, ku saa olla terassilla töissä! Nauttien aurinkosta ja ihanista ilmoista, sekä olla ULKONA! :)


Kevät on muutenkin alkanut jo selvästi, ihanan lämmintä ja valoisaa! Oli mahtavaa huomata pe ja la iltana töihin lähtiessä että olikin viellä valoisaa, eikä enään pimeetä siihen aikaan, ku on pitkään joutunut tepastelemaan tuolla pimeässä ja vesi/räntäsateessa... Ensimmäisiä perhosia ja mehiläisikin kaverit ovat kertoneet jo nähneen, mutta multa ovat menneet ohi, ehkä johtuen sisätiloissa maleksimisesta, mutta onpa tässä viellä aikaa ulkona keveään ja tulevan kesän aikana olla! :)


Palaillaan asiaan taas ja nauttikaa keväästä!

Terveisin valosta innostunut ZebeZuzi