Eilen oli mahtava keli möksäillä. Aamulla heräsimme jo puolineljä ja automme starttasi pihasta Porissa 4.10, jonka jälkeen saimmekin ajella rauhassa Tampereen kautta Sysmään jossa pysähdyimme huoltoasemalla kahville. Sieltä matkamme jatkui battery pullot seuranamme Joutsaan kaupoille. Kaupalla vasta tajusimme tehneemme pienen virheen... Alkoholia saa myydä vasta ysiltä ja me tietysti olimme kaupalla jo kahdeksalta :D No, mutta ostelimme ruokatarvikkeet ja jatkoimme matkaa mökille.

Mökille 8.45 päästyämmee katseltiin vähän paikkoja nopeasti (tupakan ajan verran) ja söimme pienen välipalan. Nytten olikin vuorossa sitten alkoholi ostosten tekeminen, joten eikun takas autoon istumaan, siellähän ei siis oltu viellä istuttu ja nokka kohti Hartolan keskustaa ja siellä sijaitsevaa Alkoa. Kaupasta tarttuikin sitten mukaan 24back nallea, noin 20 siideriä ja 12 lonkeroa. Ja jottemme vaikuttaneet kaupassa ihan alkoholisteilta päätimme ostaa myös paketin juustoa ja herkkusieniä. (jotka siis unohtui aamulla ostaa =D)  Alkoon päästyämme auto olikin jo sitten aika hyvin täytetty nesteellä, mutta pitihän sitä ostaa viellä kaksi laatikkoa valkkaria, sekä tietysti yksi skumppa, jotta pystyimme sitten avaamaan virallisesti kesälomamme "Melkein juhannuksen" =)



Aurinkosta hetken aikaa nautittuamme päättimme avata myös ensimmäisen valkkarin. Oli erittäin hyvän makuista, suosittelen (Pebble Park) sekä skumppa oli kanssa tosi hyvää, pieniä suunnitelman poikasia käynyt päässä josko hakisi toisen pullon tänään ;) (Deinhard - Rosé de Blanc et Noir) Kannattaa maistaa molempia.

Viini virtasi ja pelasemmie erän tai kaksi mölkkyä, ja siis juuh virtasi joten ei voi enää muistaa... Päätimme myös jossain vaiheessa päivää grillata ensimmäisen kerran... Jonka jälkeen lähdimme soutelemaan hetkeksi aikaa. Kävimme makkara saaressa ottamassa taas kuvan vaihteeksi minusta ;)


Lasissa tälläkertaa välissä karpalolonkeroa. (viini ei kylläkään loppunut viellä) Tässä vaiheessa tajusimme myös kellon vasta tulevan kaksitoista, joten ihan hyvin olimme kerkineet alottelemaan ;)

Loppu päivän oikeastaan vain palvoimme aurinkoa, ja taisimme ottaa pienet välikuolematkin rannalla? Lopulta iltapäivällä uskaltauduin mennä uimaan, neitoseni vain kastautumaan... Yhdeksän aikaan illalla vihdoin tajusimme laittaa saunan päälle ja nauttia myös ihanista löylyistä. Saunan jälkeen fiksusti noin kahdentoista maissa yöllä olimme vihdoin valmiita alkamaan grillata kunnon illallista... Teimme aura-pekoni-herkkusieniä, aura-kesäkurpitsoja, ananaksia ja kana fileet.  Söimme maukkaan ja täyteläisen ateriamme perunasalaatin kera, Kesä-salaattiakin oli mutta kauniimpi osapuoli päätti tiputtaa koko sisällön pitkin lattioita... Mahtoikohan viini olla tehnyt tepposensa...

Tänään heräsimme kymmenen maissa, ja nyt olemme syöneet vain aamupalaa vasta ja naputelleet tätä...

Palaillaan taas ja me nautimme lomastamme, nauttikaa te teksteistä ja kuvista, jos niistä voi siis yrittää edes nauttia :P

Terveisin Aurinkoa ottava ZebeZuzi