Ei nukuta, tai nukuttaa... Mut heräsin äsken, ja totesin sitten että kirjotetaan tänne jotain vaihteeks :P

Tänään tuli käytyy pelaa pesistä kavereitte kans, hauskaa oli =) vaikkakin tuli saatua taas oikeeseen käteen osumaa pallosta, ja se alkaa olee erittäin kipeä, koska viime sunnuntaina pallo osui samaan kohtaan...

BB 24/7 tässä on tullut enimmäkseen katottua, ja suosikit on ehkä vähän muuttunut samaten inhokit... En voi sietää enää Terttua, sen jutut alkavat jostain syystä ottamaan aina pannuun jo siinä vaiheessa kun sen ääni kuuluu... Aso on edelleenki yhtä rasittava ku ennenkin, mä en tajua miten joku voi sietää sitä tuolla, ilman että sanoo päin naamaan "Pidä v*ttu pääs kii!!!1" Tuo pitkäletti Esa osaa olla aina hiljanen, luulis että tekisi joskus mieli sanoa jotain, mutta ei sit varmaa. Sampo, Minna ja Esa (se paremma näköne ;P) Ovat suosikit, nuohtamatta tietysti Jelenaa. Niiltä tulee erittäin mukavaa tekstiä ja osaavat nauttia alkoholista oikealla tavalla.

Itse voisi seuraavana vuonna oikeasti hakea tuonne, tiedä kyllä miten kestäisin siellä loppujenlopuks oikeesti. Pää varmaan hajois, ku ei pääsis koneelle, ja kännykkäkin ois pois käytöstä. Tietysti tuokin tuottaisi vaikeuksia että pitäisi osallistua siivoomiseen... mutta kai se onnistuisi silti pakon edessä. Tupakointi kanssa tuottaisi onkelmia, kun ei pääsisi aina tupakalle kun haluaa, vaan joskus jotuisi odottamaan useammankin tunnin ennenkun pääsee syömisen jälkeen röökille. Enkä tietysti kestäis muutenkaan kaikkia ihmisiä siellä talossa sitten. Vaan saisin aikaiseksi kunnollisia riitoja.

Tuttuni eivät varmaan kyllä suostuisi tuntemaan mua enää sen jälkeen, koska onnistuisin kummiskin päästämään sammakoita suustani. Tietysti myös mun kännäämiset sais aikaan varmaan kauhistelua sukulaisten suhteen. Kaikki kaverit kyllä tietää että osaan ottaa viunaa ja vähän liikaakin kerralla. =D ja siinä vaiheessa ne sammakot vasta lisääntyyki... Ihmiset varmaan kyllä osittain nauttis katsoa sitä ku joka ryyppy kerra jälkee potisin seuraavana päivänä järkyttäviä vessanpöntön halaus krapuloita ja saisivat nauraa kärsimyksilleni. =P

Tänään oli aamulla ääni käheenä ja päivällä sai sörkkiä lasinsirpaleita käsistä pois. Kiitos sen, että töissä oli musiikki oli vähän liian kovalla, joten sai huuta kurkkusuorana, jotta asiakkaat kuulivat jotain tiskin toiselle puolelle. Sekä onnistuin muutaman tuopin ja krokilasin räjäyttämään käsilleni, jotta niitä sirpaleita oli sitten käsissä muutama... No mutta ei onneksi tullut mitään isompia haavoja. Tällä viikolla on ollut erittäin mukavaa olla kyllä töissä parinviikon tauon jälkeen. Ja muisti taas syyn miksi työskentelee baariallalla. En vaan keksi mitään parempaa työtä kuin musiikin kuuntelu kovalla (ei kuiteskaa liia koval =P) viinalla läträämisen, tiskillä sekoilun ;) sekä tietysti kaikki tämä ilman krapulaa. Unohtamatta pitkiä aamu nukkumisia ja pitkään valvomisia =))

Terveisin väsähtänyt, mutta uneton ZebeZuzi

Ps. Pahoittelen hymiö tulvaa =)