Tässä nyt sit taas ollaan vaihteeks kipeen... Kauhee yskä ja kurkku ja keuhkot huutaa tuskaa... Kuumet oli kahten ekan päivän, mut ei enää, joten ei siis voi olla inffulenssaa tai possulunssaa =) Eli varmaanki taas mulle niin tuttu kuumeton keuhkokuume, täl kertaa vaan puoliks kuumeton kyl siis ois... Mut kai tää täst, tuskaa vaan ku joka paikkaan särkee, ja tulee torkahdeltua vähän väliä tähän koneelle. Kaverit tyksii hyvää ku yhtäkkii saattaa kestää puoliki tuntia ennen ku vastaan mesessä seuraavan kerran, vaiks sitä ennen olen vastannut aktiivisesti. Jaku outoa tässä on se ettei edes väsytä, ja yöunet on piiiiitkiä silti.

Sunnuntaina tuli oltua viihteellä oikeen kunnolla pitkästä aikaa, ja olikin erittäin mukavaa. Tuli juotua vissiin kyllä se viimenen liikaa, koska krapula maanantaina oli aika jäätävä, milloin siis alkoi tää kipeilyki kyl sit... Ja nytkun on kipee, ni jäi eiliset kuplabileet väliin työpaikalla =( No ei voi mitää seuraavalla kerralla sitten =) Lauantaina ois paree olla terve, koska silloin ois seuraava merkattu työvuoro.

Niin joo ja tulee tuossa kohta lähdettyä Huippu 69-Risteilylle =) Eli siis 6.9. ravintola-alantyöntekijöiden kesänpäättäjäis biletys risteilylle. Innolla odottelen että pääsee laivalle juhlimaan, voisin kyllä tälläkertaa juoda vähän maltillisemmin kuin aikaisemmilla reissulla, mutta tanssipeliä on pakko käydä pelaamassa ;)

Kissa on muuten kotiutunut erittäin hyvin, on ihankuin kotonaan. ja syö hyvin. Pitäisi vissiin ostaa sille kohta joku uusi lelu, vaikka joku helisevä pallo =)

Terveisin peitonalla köhisevä ZebeZuzi