Kolme pillerii aamupalaks... Ei ollu mitenkään mielekästä niellä karseen kokone burana, ja sen jälkeen kaks tablettii eri antibioottei. Tietysti päälle sai vetää viel yskänlääkettä. No josko tää olo tästä paranis sit tälläsellä tehokuurilla. Kohta pitäiski sit jo vetää päivälääkkeet, onneks päivällä ei tarvii vetää ku burana ja yks antibiootti pilleri sekä yskänlääke. Illalla tietty on taas sama satsi vedettävänä ku aamullaki, mutta kai se sillo menee helpommi. Ku aamusti sattuu olee kurkku enemmän tukos nukkumise jäljiltä. Onneks tää tehokuuri ei kestä enää kauaa ja maanantaina jos olo on parantunu loppuu saikku ja keskiviikkona onki sit pitkä saikuttelu jälkee ensimmäinen yötyöpäivä. Jos maanantaina olo onki viel samanlaine, eikä yhtää parantunu, pitää mennä taas lääkäriin ja jatketaan tutkimuksia mikä mahtaa olla syynä ja mietitään uusia lääkkeitä. Eilen oli kiva olla verikokeessa, kuvittelin että ottaisivat muutaman vaan, mutta kuus putkeahan ne sitten ottiki. Tuli vähän sellainen olo että onko noi kaikki oikeesti tarkotus ottaa multa.

Tuli eilen muuten käytyä tuossa naapuritalossakin ku hyvä ja tärkeä ystävä on muuttanut siihen noin kuukaus sitten ja ku se on luvannut leikata hiukseni jossain välis. Nyt oli sitten molemmilla aikaa ja kun eristyksissä oloki loppu. Hiuksista tuli kyllä erittäin lyhyet, vähän turhan lyhyet mun makuun... Mutta kyllähän ne kasvaa nopeasti vähän. Värjätä en jaksa viellä, ku menis vähän hukkaan se väri näin lyhyissä hiuksissa. Joten nyt ollaan sitten blondi sen aikaa kunnes vähän hiukset kasvavat ja saa tummanruskeat hiukset takas. Tällä hetkellä näytän mielestäni lievästi sanottuna erittäin sairaalta, kun hiukset on todella lyhyet. (ja ohuet) ja aivan blondit. Naamaki kiltisti on ihan valkonen ku on kipeenä ja silmänaluset lievästi sanottuna erittäin tummat. Vois laittaa teille kuvaa vaikka todisteaineistoksi ;)


Vois tälle blogipohjallekki tehdä jotain nytten, ku on saikulla, ku eipä tässä muutakaan tekemistä taida olla... Jakun nyt tää näyttää mielestäni vähän kesken eräiseltä.

Terveisin lääkehuuruinen ZebeZuzi