Enää kaksi yötä jäljellä ja sitten pääse työkavereiden ja muutaman muun ravintolatyöntekijän kanssa LAIVALLA =) Saas nähä mitä tulee kun 90ravintola-alan työntekijää lähtee juhlistamaan kesänloppua ja syksyn alkua laivalle jossa esiintyjänä Jari Sillanpää... Toivottavasti mummot ja pappat muistavan ottaa nitronsa mukaan. Pitäisi tällä hetkellä pestä pyykkiä, jotta saa vaatteita mukaan reissuun, mutta ei meinaa millään jaksaa. No kai tuo tästä pikkuhiljaa. Tänään ja huomenna pitäisi jaksaa yöt töissä viellä, ennenkuin alkaa kunnon viihteily parinpäivän verran.

Tuli tuossa muokattua tätä blogi-pohjaa entistä valmiimmaksi, mutta viellä on paljon hienosäätöä, tekstien värien ja muitten suhteen... Mutta kai se tästä pikkuhiljaa. Mitäs mieltä olette muuten uudesta tyylistä? Olisi kiva kuulla jotain mielipiteitä.

Tänään tuli muuten postissa muutama ihana yllätys. Ensimmäisenä huomasin kirjekuoren jossa sisälsti Malacon näyte pussi Must salmiakki karkkeja, ovat erittäin hyviä *korinaa* Sekä toisena silmään pisti postikortti, jossa oli ihana viesti ;) Jäi vaan vähän mietityttämään keneltä mahtaa olla, kun tuo lähettäjän nimi on jäänyt kirjoittamatta, eikä postikaan ole muistanut edes leimata korttia... Pieni epäilys kyllä on lähettäjästä. Kiitos kuitenkin kovasti lähettäjälle <3

Kai se ei muu auta kun alkaa skarppamaan ja pesemään sitä pyykki vuorta, jotta joskus saa ne kuivumaankin, jottei tarvitse märissä vaatteissa laivalla palloilla.

Ainiin yksi ihana ystävä eilen värjäsi hiuksiinsa raitoja, ja loppuvärin lahjoitti mun päähäni, joten tällä hetkellä on vaalean ruskeat hiukset sitten. Kai sitä voisi kuvaakin teille jossain vaiheessa ottaa ;)

Terveisin ruskea hiuksinen ZebeZuzi pyykkivuoren takaa piilosta ;)