Ei oo saanut taas hetkeen oikeastaan mitään aikaiseksi, ei kirjoitettua tänne, ei nähtyä kavereita, ei siivottua kunnolla, ei tiskattua.. jne jne lista vaan jatkuu ja jatkuu... Kai sitä olisi pikkuhiljaa pakko alkaa taas skarppamaan elämään kunnolla. Tuli tuossa tänään jo sen verta edistyttyä että ilmoitin yhteen työpaikkaan pystyväni taas tekemään vuoroja myös heillä silloin tällöin. Lupailivat ilmoitella koska taas olisi vuoroja tarjolla. Olivat kyllä kauhean otettuja ja iloisia kun suostun taas palamaan sinne puolenvuoden tauon jälkeen.

Eilen tuli suunniteltua vähän että millä tavalla alkaisin muokkaamaan tänä asuntoani, kun ei tämä nykyinen sisustus oikein miellytä. Alustavissa suunnitelmissa nytten olisi maalata yksi olkkarin seinistä vaalean harmaaksi, ja mahdollisesti tummemmalla harmaalla jokin kuvio yläosaan. Muut seinät ihan valkoiseksi. Tällähetkellä olkkarissa on siis viellä tapetti, joka on omasta mielestäni aika karsea. Pitäisi kyllä sen jälkeen ostaa uusia huonekalujakin, jotta saisi kaikki sopimaan fiksusti yhteen. Kun en noita puunvärisiä kirjahyllyjä, vitriiniä, tv-tasoa ja muita enää jaksaisi katsella. Myös uusi sohva pitäisi hankkia. Sellainen ihanan kulmikas, eikä mitään tälläistä järkyttävää tummanliilaa mummosohvaa.

Keittiö remonttikin tulee viellä tämänvuoden puolella toteutumaan, saan uudet kalusteet äitin uudesta asunnosta, koska hän tekee sinne täysremonttin, eikä halua pitää siellä jo olevia keittiökaappeja, jotka ovat vasta puolitoista vuotta vanhoja. Kaappien ovet ovat kuulemma tummanruskeaa puuta, joten aika paljon sellaista mitä itse haluaisin. Kuvia en kaappien ovista ole vielläkään saanut, vaikka olen niitä äitiltä pyytänyt. Koska haluaisin päästä näkemään ovet jotta voisin alkaa miettiä uutta pöytätasoa ja välilaattoja. Harkitsen myös uusien vetimien hankkimista niihin. Mutta tietysti pitää yrittää muistaa itsekkin että rahat eivät mihinkään ihmeelliseen kerralla riitä, vaan pikkuhiljaa joutuu sitten tekemään jotain muutoksia halutessaan.

Ensiviikolla kotiutuu muuten uusi leopardigekon poikanenkin piitkästä aikaa. =) Täytyisi tässä vaan valmistella terraario valmiiksi. Innolla odotan että saan taas pienen kauniin olennon kotiini. Mutta sitä odotellessa on hyvä muuten saada taas asioita järjestykseen. Loppupäivän varmaankin taas mietin kämpän uutta sisustusta ja makaan koneella. Kunnes illalla on töihin lähtö nauttimaan hyvästä musiikista ihanien työkavereiden kanssa. Unohtamatta viinalla läträämistä toisten kurkkuun ja asiakkaille flirttailua. =) Täytyy varmaan kyllä kaivaa talvitakki tuolta jostain kaappien syövereistä, koska illalla on jo erittäin kylmä ja aamuyöstä taas pakkasta.

Nauttikaa ensimmäisistä kirpeistä aamupakkasista raittiissa syysilmassa, lämpimin halauksin toivottaen ZebeZuzi