Taas venähtäny kirjotteluväli aikalail... No ei voi mitään tällästä tää on ku on tällänen lahopää kirjoittaja. Toi toinen kissa siis vanhempi näistä, on aina tykänny hyppii korkeelle ja esim keittiön yläkaappien päälliset on kovassa makoilukäytössä, vaikka kuinka yrittäisin estellä. Myös ovien päällä on tullut oleskeltua ja nytten sitten vihdoin sain napattua kuvan kun makoili siellä reteästi.

Mitäs sitä muuta tekis tuolla kun nukkuisi, tai katselisi omistajaansa ja telkkarista sillä hetkellä tulevaa emmerdalea. ;)

Ruokaakin tuli vihdoin oikein pitkästä aikaa itse tehtyä, eikä aina vain ulkona syöden käydä mahaa täyttämässä. Ja tulikin oikeasti erittäin hyvää ainakin omaan makuuni, eipä sitä kyllä muille tarjoiltukaan.

Elikkäs niinkin helppoa kuin makaronia, raejuustoa liha-paprikakastikkeella. Laitoin noin viisi siivua porsaankylkeä pieneksi leikattuna, puolikkaan paprikan ja kokonaisen sipulin erittäin pieneksi hakattuna, yhden neljäsosan aurajuustokimpaleesta. Sekä ruokalusikallisen soijaa ja puoli ruokalusikallista etikkaa. Vähän pippurisekoitusta ja purkillisen ruokakermaa. Annoin hautua jonkin aikaa. Kannattaa kokeilla jos uskaltaa, itse ainakin tykkäsin.

Ohjeessa oli pien härö, nyt korjattu. Eli ei etikkaa ja etikkaa, vaan soijaa ja etikkaa :P

Ps. Moni on varmaan huomannut jos on sattunut lukemaan merkinnän ensimmäisen vartin aikana sen ilmestyttyä, seuraavalla kerralla kun tulee lukasemaan on kirjoitusvirheet hävinnyt suurimmaksiosaksi ainakin. Tästä iiiiisooooo kiitos hyvälle ystävälle, joka jaksaa aina oikolukea siinä vaiheessa ja patistaa korjaamaan typoilut. =)