Eilen oi pitkästä aikaa aivan järkyttävä krapula, mitään pystynyt tehdä, eikä mihinkään pystynyt keskittymään, jonka takia tännekkään ei tullut eilen mitään kirjoitettua. Tänään onneksi on jo ihan normaali olo :)

Mutta aamulla on kiva herätä puhelimeen, kun pomo soittaa ja kysyy että pääsisitkö sittenkin huomenna töihin, kun taas on muutama sairaslomalla, no tulihan se suostuttua, joten pitää viellä illalla palata takaisin Poriin, vaikka oisin osittain viellä viihtynytkin täälläpäin suomea päivän tai pari. Kun keskiviikkona oisi päivällä viimeistään pitänyt palata takaisin kotiin.

Karsea nälkäkin taas vaihteeksi on, muttei saa syödä viellä tuntiin mitään, kun meni niin myöhäseksi tuo aamupillerin otto. Eilen tuotti muuten pikkaisen tuskaa saada nieltyä tabletti aamulla :D Eikä se kyllä niin helppoa ollut viellä illallakaan. Mutta onneksi enää viisipäivää nieltävänä, jonka jälkeen saa taas syödä milloin haluaa.

Tänään piti jossain vaiheessa mennä käymään eläinlääkärille seuraamaan ja auttamaan häntä työssään, muttei viellä ainakaan ole mitään kuulunut että koska kyyti hakee sinne... Toivottavasti alkaisi kohta puhelin jo soimaan, tai sitten pitää itse ottaa kännykkä käteen ja ilmoittaa että hereillä ollaan :D

Terveisin ZebeZuzi