Osan mielestä saatan olla tärähtänyt koska otan tällä hetkellä uuden kannettavani mukaan kun menen keittiöön syömään jotakin tai ulos terassille tupakalle. Mutta onko se kuitenkaan niin outoa, onhan tässä tietysti uudenviehätystä mukana, jonka takia jaksan viellä kantaa tätä mukanani huoneesta toiseen kulkiessani. Mutta osahan kantaa kirjaa tai ristisanatehtävää taikka päivän lehteä mukanaan.

Keittiöön kannettavaa ei kannata viedä jos siellä on muita syöjiä, koska silloin tietty on terveellisempää jutella muiden kanssa, mutta esim nytten olen yksin keittiössä enkä jaksa lukea lehteä, taino luin sen jo koneelta. Joten juttelen mielummin ystävieni kanssa koneella kuin olisin yksin hiljaa ja katsoisin edessäni olevia keittiökaapin ovia.

Sama tupakalle mennessä, mielummin otan kannettavan mukaani, kuin menisin yksin istuskelemaan terrassille. Tietysti välillä on hetkiä jolloin on ihan mukava olla yksin hiljaa terassilla ja nauttia siitä vähästä luonnosta mitä on ympärillä. Mutta samalla kun poltan tupakan on mielestäni kiva jutella jonkun kanssa, ja se ei yksin ole oikein mahdollista, eikä ainakaan tervettä jos ei seuraa ympärillä eikä jaksa soittaa kenellekkään. Etenkään nytten kun on kurkku sen verta kipeä, ettei puhumisesta oikeen edes tule mitään. Samalla kun on kannettavan kanssa pihalla, tulee helposti hetkeksi jäätyä terassille istuskelemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta viellä tupakan jälkeenkin, jolloin myös ulkoilu siis lisääntyy.

Joten loppujen lopuksi mielestäni tämä kannettavan raahaaminen terassille ja keittiöön, jossa nyt siis kirjoitan tätä samalla kun syön omenapiirakkaa ja juon kuumaakaakaota. On ihan luontevaa ja normaalia. Tietystikkään ei tätä aina pidä mukanaan alkaa kantamaan eikä esim, vessaan, mutta en itse ainakaan saisi kyllä mieleenikään mennä tämän kanssa sinne ja jutella ystävien kanssa samalla kun vääntäisin vuosisadan suurinta torttua.

Terveisin ZebeZuzi täältä keittiöstä

Ps. Tämä omenapiirakka on erittäin hyvää ja kuuma kaakao lämmittää mukavasti kipeet kurkkua <3