Tässä on kirjottamine jääny nyt parin päivän väliin, ku ollu vähän väsy vaihteeks :P
Tulihan sitä nukuttua tälläviikolla 14 tuntii yhteensä ennen tätä aamua, kun pääsi töistä kotiin. Tänään tulikin kyllä sitten nukuttua 11 tuntii putkeen sit ku pääs töistä kotii. :) Sen takia jääny vähä siis kirjottamine vähille, mutta kyllä sitä taas alkaa tulla, ku ehtii ja malttaa nukkua jotta aivokapasiteetti toimii vähän.

Kaupasta tuli tänään taas ostettua ihanaa villivadelma bonaa <3 Tää on niin mahtavan makusta. Samalla tuli ostettua taas lontoonraesuklaalevy. Torstaina muuten maistoin sitä uutta Omarin makuista fazeria, ja se oli kyllä kanssa ihan hyvää, mutta kyllä tää lontoonrae sen voittaa.

BB:tä on tullu seurattua kyllä ihan turhan paljon nyt, taino aika vähän, mutta vääriin aikoihin, kuten aamuyöllä tai iltapäivällä kun on päässyt kotiin. Ja ois oikeasti pitäny mennä nukkuu jotta jaksais muutaman tunnin päästä taas olla pirteänä töissä. Tänään onneksi sai nukkua taas ihan hyvin ja viellä on parituntia aikaa ennenkuin on taas aikalähteä töihin. Tästä baari työstä kyllä tykkään todella paljon, on mukavaa olla töissä paikassa jossa soi hyvä musiikki ja on iloisia ihmisiä ympärillä. :)

Huomenna pitäisi taas nukkua aamupäivä, mutta iltapäivällä voisi taas olla odotettavissa uutta tekstiä täällä, tietysti tänäänkin saattaa viellä tulla jotain tekstiä, kuhan tässä alkavat aivot toimimaan ja tekstin kirjoittaminen luonaa.

Terveisin ZebeZuzi