Tullu taas vaan löhöiltyy sohval. Enkä ole oikeestaan saanu mitää aikasekskaa... No kai se on hyvä välillä vaan ihan olla, mutku tää ny on kestäny jo vaihteeks pariviikkoo. Ei vaan inspaa tehdä mitää, pää hajoo tän kämpän kans, alan olee niin täynnä kaikkea mahdollista mitä tästä kämpästä voi keksiä... Eikä tää sotku kyl auta asiaa yhtää.

Pitäs tänää kyl vissii skarpata ja siivota. :) Tekis varmaan ihan hyvää pitkästä aikaa pestä kunnolla lattiat ja kaikki ja sen jälkee voiski sit taas löhöillä ;) Vois vaikka harkita uusien kuvienki ottamista asunnost jos sais siivottuu kunnolla ekaks vaihteeks... Vaikkei ketää varmaa oikeesti kiinnostais ees nähdä kuvia tälläsestä epäkäytännöllisestä sisustushirviömäisestä nuorenmiehen kämpästä :D

Mut nyt alan skarppaa ja siivomaan ja laitan kuvia sit siististä asunnostani, jos teitä kiinnoostaa, laittakaapasiis kommenttia ketkä luette tätä blogia ja sanokaa kiinnostaako kuvat vaiko eikö, vai onko ihan sama mitä täällä blogis on ja silti luette ja naureskelette tai huokailette mun ajatuksettomuudelleni.


Terveisin ZebeZuzi siivoussinnonskarppausyrityksen keskeltä