Suomi Leijonat sit voitti eilen!! =) Hienoo ja oli kyllä erittäin hyvä peli katsottavaks, vaikka pulssi vissiin hakkaskin muutaman sata kertaa jossai pilvissä... Perjantaita odotellessa nyt sit ku pääsee kattoo seuraavan pelin. Toivottavasti ellei työvuorot viel muutu...

Mutta tänään sit alkaa mun osaltani terassikausi!! Pääsee vihdoin työskentelemään kauanodotetulle terdelle! Voiko siis parempaa oikeesti olla! Hyvää musiikkia, ihania ihmisiä palveltavina, mahtavat työkaverit upeassa säässä (mahdollisesti) ulkoilmassa! Tietty kokomustat vaatteet voi jossain vaiheessa tuntua vähän ahdistavilta, mutta ei sitä viellä murehdita.


Vappu menee kyl töis, mut onneks meillä on yökerhossa suuret karnevaali bileet. Pitäis kyl kehittää tässä nopeasti viellä joku asu itselle... Onhan tässä nytten viellä muutama tunti aikaa, mutta vähän kiire tulee... Upea Vapunaatto siis tiedossa, koska eka terdellä töissä ja sen jälkeen karnevaalibileisiin töihin <3 Ja joku viel väittää ettei töissä vois olla kivaa pyhinä! Hitto palkkaki juoksee oikee urakalla ja pääse itse sit myöhemmi pippaloittemaan oikeen urakalla!


Mahtavaa, Turvallista, Viihteellistä ja Makoisaa VAPPUA KAIKILLE!!!

Terveisin Vappumielinen ZebeZuzi