Tässä on ollut pari vapaapäivää välissä ja hyvät kelit, joten tuli tehtyä extempporee maaseutu-matkailua täällä päin.


Maanantaina tuli käytyä Reposaaressa ja yyterissä, sieltä löyty mukavia maisemia ja muutenkin kivoja nähtävyyksiä, osa paikoista oli kyllä aika turhan päiväisiä mutta kuiteskin piti käydä kattomas :)

Reposaaressa meren rantaa


Kaunista katseltavaa oli, jossain vaiheessa laitan myös pienen video pätkän, jos vain onnistun... :P

Tietysti piti käydä samalla katsomassa tälläistä paikkaa, kun sellaiseen törmäsimme. Eli Reposaaren linnake puistoa.


Siel oli hurja näköala torni, jonka paikalla ennen oli ollut joku tähystys torni, mutta tilalle oli turvallisuus syistä tehty uusi ja turvallisempi näköala torni, mutta samankorkuinen... Vähän kyllä korkeenpaikan kammo meinas iskeä ylhäällä, mutta sai hymyiltyä, tai ainaki melkee ;) Kuvan jälkeen kyllä lähdin alas ja nopeasti...


Siellä oli kyllä paljon kaikkea muutakin katsottavaa, mutta enpä minä tajunnut kaikesta kuvaa ottaa, joten kannattaa itse mennä katsomaan. Suosittelen todella paljon! =) Oli kivaa vaihtelua kesäpäivään kävellä juoksuhaudoissa ja lukea tekstejä paikan historiasta.

Yyterissä käynnistä en tajunnut ottaa yhtään kuvaa, mutta seuraavalla kerralla sitten... kai...

Eilen päätimme kanssa mennä ajelemaan ja kuljimme pitkin ulvilan, noormarkun, kullaan maaseutuja, sekä jossain sielläpäin :P Ja pitihän sitä tietty käydä katsomassa Las Palusta joka siis on uimaranta Paluksella. Mieli vähän teki uimaan, mutta vesi oli kylmää ja eikä edes pyyhkeitä ollut mukana, joten joku toinen kerta sitten...


Tänään pitääkin sitten mennä taas töihin yöksi, jakun kohta pitäisi terdekauden alkaa kunnolla, niin nämä alkavat pikkuhiljaa olla viimeisiä minun vapaita kesäpäiviäni, joten katsotaan josko viellä naatiskelen mahdollisista vapaista kesäpäivistä, vai onko loppukesä töistä valittamista ;)

Odotan erittäin paljon terassikauden alkamista kunnolla, koska haluan päästä nauttimaan töiden merkeissä hyvästä musiikista ulkoilmassa ja nauttien vaihtelevasta seurasta ja neste virtaa, vaikkei omaan kurkkuun.

Kohtahan muuten on se juhannuskin jo, ja musta tulee vanha :( Ikäkriisi painaa jo, vaikkei sitä vielkää vissii kaikkie mielest kauheesti tuu olee, mutta mulle se on liikaa... Enää kohta yhdeksän vuot ja oon jo kolmekymppine... KääK! Juhannuksen tulen viettämään näillänäkymin muuten kanssa vapaalla, ja tietysti kun Festari Citys olen, niin pakkohan se on mennä RMJ - Barty Camppiin, ja ku lippuki tuli, ni mikäs siinä ;)

Terveisin kesäinen ZebeZuzi