Yökerhossa oli sitten pieni remontti ja nimikin vaihtui, tuli tehtyä muutakia ihan mielenkiintoisen pitkiä työvuoroja siis pitkästä aikaa. Ja tänään sitten pitkästä aikaa tuli toisestakin työpaikasta taas puhelua ja kutsua töihin, aamulla unisena suostuin sitten menemään jo huomenna. Jos olisin ollut tarpeeksi hereillä olisin varmaan kieltäytynyt huomisesta, koska kuitenki olen yönki töissä nytten tässä välissä. Mutta minkäs tekee, ja kyllä sitä varmaan jaksaa pitkästä aikaa valvoa paripäivää putkeenki. Ku ennen se sujui ihan hyvin pitempiäkin kausia putkeen. Saas nähdä miten pitkä työsoppari tulee, toivottavasti saisi pariksikuukaudeksi ainakin taas päivtöitä öiden lisäksi, sitten voisi ilmoittaa tuonne toiseen paikkaan, että jätän keskiviikko yöt väliin hetken aikaa, jotta jaksaa kunnolla ja palkka riittäisi elämiseen hyvin.

Keittiö remontti ei ole edistynyt nyt hetkeen, ja vissiin siirtyy lähemmäksi joulukuuta ennenkuin pääsee vaihtamaan kalusteita. Suunnitelmat ovat kyllä nytten täysin valmiita ja tarvitsisi enää repiä vanhat kaapit pois ja tuoda uudet pk-seudulta tänne. Mutta siihen kestääkin hetki tosiaan ennenkuin ehtivät niitä tänne asti tuomaan, ja että ehtii itsekkin sitten jotain tekemään. Ja saa ostettua muutaman tarvittavan osan itse.

Hiljaistakin täällä on nyt ollut blogin puolella, ei ole tullut päästä oikeen mitään kirjotettavaa mieleen, mutta kai se tästä taas pikkuhiljaa ;) toivottavasti ainakin. Eikä tätä turhan moni vissiin seuraa edes, että eipä taida ketään pettyä vaikka en aina säännöllisesti edes kirjoita. =D

Terveisin huomenna mahdollisesti vähän väsynyt ZebeZuzi