Tänään pitäis lähtee työkavereiden kanssa vähän pelailee Wiillä, ja ehkä mahdollisesti muutama olunenkin tai muu alkoholijuoma nauttia, mahdollisesti. Tänään on ollut taas iha pöhlö päivä, ja huomannut että en saisi tehdä melkein mitään, lievän helposti innostumisen johdosta. Tuli luettua muutamaa kakku/leivonta blogia, ja nyt sitten onkin päässä muutama sataideaa, mitä pitäisi päästä kokeilemaan heti seuraavana palkkapäivänä =) Ketä tulee syömään viikon päästä kakkua? ...tai kakkuja =P

On tässä tullut suunniteltua menojakin jo vähän pitemmällekkin =) ens kuun alussa pitäisi mennä käymään helsingissä pikareissulla, nauttimassa Chisun keikasta ja hotellissa nukkumisesta, juominen pitäisi jättää vähemmälle silloin, koska seuraavana päivänä on tärkeä meno... taino tärkeä ja tärkeä, mut mulle tärkeä ;) Voi kyllä olla että menee erittäin nestepitoiseksi yö, koska olen sellaisen ihmisen kanssa liikkeellä, jonka kanssa emme ole onnistunut pysyä muutamassa ikinä jos olemme edes yhden maistanut, vaikka oisi mitä ollut seuraavana aamuna =D Eli bileet tiedossa ja hienot sellaiset. =)

Pitäis parturiinki muute mennä, jottai sais tän helvatan juurikasvun ja ylikasvaneet hiukset jotenki hallintaan. Mut sitä palkkapäivää senki suhteen odotelles. =P Ainiin tuli tuossa jätettyä yks laivareissukin väliin, kiitos ihanan entisen ystävyyden... Mut silti outoa mää jätän tollase jutu väliin, siis ryyppäämisen!? o_O No mutta ens kerralla sitten vähä enempi parempi ;)

Sitä odotellessa on hyvä muistella menneitä kertoja ja muistella Crowmoor Dry Pearin makua, joka on siis aivan taivaallista, koskakohan seuraavan kerran pääsee sitä nauttimaan, ja kenen kanssa? ;)

Nyt ku pitkästä aikaa muistaa kuviakin tänne laitella, niin näytetäänpä uutta kuvaa tältä aamulta Walsusta =} Onse ihana mennä nukkumaan ku oma kulta tulee viekkuun.

Nytten pitääkin kyl mennä vissii suunnittelee jotain ruokapuolta tällepäivälle itselle, ennenkuin alkaa laittaa tukkaa kuntoo =P

Terveisin jo kaks viikkoa ilman röökiä ollut ZebeZuzi