Jaahas se taas vierähti sit hetki viime kirjotuksesta, on ollu niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa, muttei oo osannu päättää et mistä aloittais =D

No mutta nytku aikaa on kulunut, ei muista melki mitään enää mitä on pitäny rustata, no sellasta sattuu... kai muillekki..

Tuli vähän shoppailtuu laivalle vaatteita, ku pääsee vihdoin ravintolaväjen bileristeilylle sunnuntainaa!!! Saas nähä miten kaaottinen reissu siitäkin tulee, kun eiks sillon ole MM-lätkän finaali pelikin? Laivalla tulee tietty käydä pelaamassa tanssipelii. Nyt pääsee taas pelaa, koska mennään Siljalla. Viime reissulla vikingillä oli ihan tylsää ku ei päässy pomppimaan paikallaan. ;) Mutta tällä reissulla pääsee! =) Ostin uudet farkut ja hihattoman hupparin biletystä varten. Eli laivalla näytän kutakuinkin tältä.

Tuli ostettua myös vihdoin ne kaipaamani lökärit. Valkoiset sellaiset =) ja sitten tulikin viel saatua kaverila tuossa toissapäivänä uus huppari, josta puuttuu taskut!!! Eli nyt vaan huidotaan käsillä entistä enemmän, ku ei niitä saakkaan mihinkään ja tupakat ja sytkärit tippuilee maahan ku yrittää laittaa ne taskuihin =D Nää kesäkelit on kyllä ihan mahtavia! Mikä sen parempaa kun shortseissa ja t-paidassa tai ilman paitaa ;) Olla palloilemassa kirjurinluodossa ja ihailla vähäpukeisia ihmisiä. <3 Tietty osa ihmisistä vois pitää vaatteita päällänsä kunnes laihduttavat hiukan tai ajelisivat järkyttävät rintakarvansa pois =D Siis Itsehän mä olen aivan täydellisen kropan omaava, ainaki melkee.. =P Mutte muiden arvostelu kuuluu kesään!

Ainiin kävin siellä BB-hakutilaisuudessa sitten tänä vuonna silloin =) Oli kyllä mielenkiintoista huomata että tunsi itsensä siellä muiden hakijoiden seurassa itsensä liian normaaliksi =D Mutta oli kyllä erittäin mielenkiintoinen kokemus. Musta löytyy munaa sen verta siis että kehtasin mennä kameran eteen puhua  pälpättämään. ja huitomaan käsiä..

Kohta vois lähtee taas pihalle nauttimaan lämpötiloista ja hyvien kaverien ja ystävien seurasta.

Hyviä ruskistus kelejä kaikille terkuin ZebeZuzi