Hihii, Mä lupasin ittelleni taas alkaa kirjottelemaan tänne vähintään kerran viikossa. Voi olla että toiseenkin blogiin alkaan tulemaan tekstiä jossain vaiheessa, kun ois tarkoitus tässä alkaa taas edistämään asiaa kunnolla =)

Töitä töitä ja töitä on tullut tehtyä aika hiivatin paljon taas vaihteeks, mutta ei liikaa =) Mahtavaa olla töissä tarjoilijanakin erittäin uniikissa ruokaravintolassa yökerhotöiden lisäksi. Nykyään yökerhokin kyllä on auki jo viitisen yötä viikossa, joten työvuorojen pitäisi alkaa riittämään taas mahdolliseen lainaan ;)

Remontti nykyisessä "vuokra-asunnossa" on alkanut kanssa edistymään taas, taino nyt hetken on ollut taas hiljaista, mutta kuitenkin. Keittiö on saanut tässä ajan mittaan uudet kaapit, laatat ja tasot. Pitäisi seuraavaksi alkaa etsimään todenteolla laminaattia jonka haluaisin sinne, samaten kuin myös uusia vetimiä kaappeihin, ei oikeen omaan silmään nuo vetimet kolahda. Mutta sitten onkin viellä edessä muun asunnon remonttointi, saas nähä koska valmistuu, mutta tarkoitus olisi saada kuitenkin asunto remonttoitua kokonaan ennen ens kesää.

Nyt kun syksykin on jo alkanut ja pitkällä olisi mukava päästä käymään jossain sienestämässä, mutta autottomana on vaikea lähteä kaupunkissa sienestämään, joten taitaa jäädä väliin. Voi tietty olla että tulee otettua muutama vapaapäivä jossain vaiheessa ja lähdettyä faijan työ, jos sieltä jotain metsistä viellä löytyisi. Mutta nytten alan kirjoittamaan sinne toiseen blogiin tekstiä ja päivitystä asiaan, koska kuitenkin asioita olisi taas tarkoitus alkaa edistämään eteenpäin. =)

Terveisin syys intoinen ZebeZuzi