Oon taas tänää menos parturiin laittamaan hiukseni jollain tavalla kuosiin. Mutta kaverini oli nytten sitä mieltä että "taasko?" Sen mielestä käyn iha liian usein nykyään. Mut onhan siitä jo kuukaus, ja nykyään kun on rahaa ja löytänyt halvan parturin niin miksen pitäisi hius tyylistäni huolta ja kävisi leikkaamassa näitä tarpeeksi usein, jotta tyyli pysyy sellaisena kun haluan? Toinen kaveri totesi toissapäivänä että miks pidän takkia joka pilaa muuten niin hyvän pukeutumis tyylini? Siis täh?? Mikä ihmisille on nykyään tullut että puuttuvat toisten pukeutumiseen ja tyyliin? Onhan tuo ihan kivaa siis saada kommentteja ihmisiltä jotka ovat lähipiiriä, jotta tietää jos joku nyt oikeasti ei välttämättä sovi itselle tai ole niin fiksun näköistä tai jotain sinneppäin. Tietenkin siis itse päätän miten pukeudun ja mitä teen hiuksilleni. Enkä siis ota negatiivisena kuitenkaan palautettakaan. Mutta mistä tälläinen samaan aikaan ihmisten puuttuminen tai kommentoimen tai rakentavan palautteen antaminen voi johtua? Pitäisikö tässä mennä itseensä ja tajuta että muiden ihmisten mielestä ei mikään sovi itselle nykytyylistä tai jotain? Ei voi tajuta =D Mutta tällä mennään =)

Ainiin olen saanut jonkun syysinnostuksen jostain, olen tiskaillut ja siivoillut säännöllisesti, tälläkään hetkellä ei ole mitenkään sekaista eikä pyykkikorissa ole mitenkään paljoa vaatteita, mutta silti tuli laitettua aamun tunneilla kone pyörimään, outoa minulta...

Tietty tästä aamuntunneistakin voisi alkaa keskustelemaan... Koska juuh nykyään unirytmini on täysin kääntynyt siihen että menen 3-4 aikaan yöllä vapaapäivinäkin nukkumaan useimmiten ja työöiden jälkeen siis edelleen 5-6 aikoihin. ja heräilen sitten siitä 12-15 aikoihin. Välillä myöhemmin välillä vähän aikaisemmin. Olen ihan tyytyväinen tähän silti itse. Ei ainakaan viellä ole aiheuttanut mitään onkelmia, koska jos on asioita hoidettavana ne kerkeää silti hoitamaan viellä kuhan hoitaa ne heti "aamulla". Ja öisinkin aina on ystäviä ja kavereita jotka elävät tällähetkellä samanlailla, joista joku on hereillä yölläkin ja voi lähteä vaikka katsomaan leffaa, käymään kahvilla, tai vaikka mennä yhdelle viinilasilliselle johonkin rauhalliseen tai rauhattomaan pubiin, baariin tai ravintolaan.