Kirjotetaanpa sitten taas jotain... No oke, tehdään tästä edes semisti fiksu kirjotus. Eli vaiks pikakelaus kesästä!! =)

Ekaks oli töit töit töit ja töit ja niit oli kyl kokoaja ja vielki.

Sit tuli synttärit, tietty mä menin yöks töihin ku alko juhannuksen viiden yön putki... No mutta kävin sitten aikuismaisesti ja sivistyneesti ja fiksusti vain syömässä hyvien ystävieni kanssa. Juhlistin synttäreitä selvinpäin, kun muut vetivät sitten lärvit. Mutta hauskaa oli, ja työpaikalla sain tälläisen yllätyksen annokseeni. <3

Oli aika koomisen näköinen annos. Mutta hyvää ja täyttävää =) Jalopenoja en muuten annoksestani syönyt, allergian/yliherkkyyden takia kumpi sit lienekään jalopenos...

No tietysti sitä piti sitten vähän myös kotona ollessa taiteilla ja nauttia sohvalla ja sängyllä makoilusta ja nukkumisesta. Jossain vaiheessa sain uuden kännykänkin Samsungin Galaxy S:n ja sillä oli hyvä ottaa kissasta kun oli kielletyllä paikalla nukuksimassa.

Sitten alkoikin jazzit jo, no tuli oltua enimmäkseen töissä tai no kokoajan. muutama kolmetoista tuntinen päivä tuli tehtyä ja pari kahdeksantoista tuntistakin. Mutta sitten jazzien päätös sunnuntaina olikin hyvä lähteä itse vähän baila baila ja mm. lainata yhden portsarin aurinkolaseja ja kokeilla toimisiko ne minun päässäni?

Hiukset on muuten taas mustat ja on jotain kuvioitakin kyljissä. Vaihtunu suunnipiirtee kuukauden välein vähintään taas tukan tyyli. Paitsi töyhtö pysyy, kun eihän sitä muuten vois olla strutsin raiskaama pääsiäistipu.

No sitten koittikin kovasti odottettu puolentoistaviikon LOMA. Palkaton vapaa kylläkin, mutta silti LOMA! Teki hyvää, tänään muuten on viimeinen vapaapäivä. Ja huomenna paluu arkeen tuplavuorolla. Lomalla tuli nauttia suurin osa ajasta pk-seudulla, joidenkin mielestä pk-seudun lähellä... Luonnon helmassa keskellä maaseutua, vaikka siitäkin kuulin jo että vasta keskisuomessa alkaa kuulemma maaseutu? No mutta tälläiset näkymät oli kun istuskeli pihalla ja päätti ottaa edes yhden "luonto" kuvan.

Lomalla tuli myös tehtyä vähän muutakin kun lomailtua, mm. yritin korjata tulevaa autoani. Kyllä olen siis hankkimassa vihdoin sen ajokortin ja auton. Autosta ihan omassa merkinnässään kohta tarkemmin. Ehkä vasta huomenna, ei tiedä katotaan miten mun muisti pelaa ja muistanko alkaa kirjottamaan sitä heti tämän kirjotusvirhemielenhäiriö tekstin jälkeen. ;)

Terveisin ZebeZuzi alias Alpo ;)